Reportatge

La Serenalla Market es fa gran

L’esdeveniment, que ja ha esdevingut una trobada consolidada, amplia la superfície per als estands en el 30% i reforça les activitats programades

La Serenalla Market es fa granEDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tradicional tall de cinta va donar per inaugurada ahir a les cinc de la tarda la Serenalla Market, que en la seva quarta edició ja ha esdevingut una trobada consolidada i un aparador atractiu per captar turistes. Per això, Andorra Turisme col·labora amb el comú de la Massana per difondre l’esdeveniment al mercat exterior. Les cònsols i l’equip comunal, acompanyats pels ministres Silvia Calvó, Maria Ubach i Josep Maria Rossell, l’ambaixador francès i consellers generals, entre d’altres, van recórrer la cinquantena d’estands de la Serenalla, que enguany ha ampliat la superfície fins al 30%. També hi van assistir representants d’Andorra Turisme, Feda i Andorra Telecom, col·laboradors en l’organització i comunicació de l’esdeveniment.

Molné va remarcar que enguany “la Serenalla creix en espai, en estands i en activitats, però també amb ganes de passar-ho bé, ja que podem tornar a viure la Serenalla sense restriccions”. La cònsol va afirmar que espera que enguany la Serenalla encara aixequi més expectació. La jornada inaugural va omplir-se de públic. “Sabem, pels hotelers, que els turistes posen una nota molt bona a aquest esdeveniment”, va assegurar Molné.

Una de les propostes que diferencien aquest mercat és l’Espai Àgora, un punt que té per objectiu compartir coneixements i opinions a partir de temes d’interès general. La ministra de Medi Ambient, Silvia Calvó, va ser l’encarregada de presentar la primera taula rodona, centrada en el turisme regeneratiu, que defensa una forma sostenible de viatjar, de tal manera que els visitants tinguin un impacte positiu, revitalitzant l’entorn i les economies locals. Hi van participar Maria Faura, coordinadora de Turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya, Xavier Godàs, consultor en sociologia, Gerard Cosa, CEO d’Anigami Experiències i Raul Ferré, ambaixador de la mobilitat sostenible de FEDA. El director de Vallnord Pal Arinsal, Josep Marticella, va moderar la taula rodona.

Inauguració de la Serenalla.

tracking