Patrimoni

La història de la vall del Madriu en podcast

La iniciativa comptarà amb vuit capítols per donar a conèixer el patrimoni natural, el patrimoni cultural o el senderisme

El podcast 'Històries de la vall'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vall del Madriu-Perafita-Claror arrenca un nou projecte de difusió del patrimoni amb l'estrena dels dos primers episodis d''Històries de la vall, el podcast de la vall del Madriu-Perafita-Claror', que ja es troben disponibles a les principals plataformes de podcasting. Segons s'informa en nota de premsa, la iniciativa comptarà amb un total de 8 episodis que s'aniran penjant durant l'estiu i que tractaran diferents temàtiques com el patrimoni natural, el patrimoni cultural, el senderisme o dormir en un refugi.

Nou itinerari

Tanmateix, s'informa de la inauguració de 'les cabanes de la vall delMadriu', un nou itinerari que ha estat creat per David Mas iproposauna excursió de 6 hores i mitja i de dificultat mitjana. La ruta s'inicia des del camí dels Matxos fins al pla de l'Ingla, passant per algunes de les cabanes que en els darrers segles van ser utilitzades pels pastors. D'altra banda, es posa en marxa la 3a edició del concurs de fotografia 'Descobreix la vall del Madriu-Perafita-Claror', obert a majors de 18 anys i que repartirà 600 euros entre els guanyadors.

tracking