Sessió de comú

Encamp habilitarà un espai al Pas perquè els treballadors hi puguin dormir

L'antic espai de l'àrea de Jovent tindrà 12 llits que serviran per a casos on la climatologia impedeixi als empleats agafar el vehicle

Consell del comú d'Encamp avuiComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp ha aprovat aquest matí el concurs per a la rehabilitació d’un nou espai al Pas de la Casa perquè els empleats comunals puguin quedar-se a dormir en casos en els quals la climatologia els impedeixi agafar el cotxe. En total s'habilitaran 12 llits on fins on ara hi havia l'espai de l'àrea de Jovent, aprofitant que tant aquest espai com l'escola bressol que ocupaven l'edifici s'han traslladat. A més, també s'habilitarà una cuina, un menjador i dutxes per als empleats.

Fins ara els treballadors comunals del Pas de la Casa es trobaven a l'espai del Bullidor, a la planta -8, juntament amb l'aparcament i la deixalleria. La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha explicat que serà el constructor guanyador del concurs qui fixarà un termini perquè l'obra estigui enllestida, però espera que sigui "en el menor temps possible, tenint en compte que és un espai interior i el clima no limitarà les obres".

Reducció de plàstic

D'altra banda, el comú també ha aprovat avui -en l’última sessió de l'estiu- la instal·lació de diferents fonts d'aigua amb l'objectiu de reduir fins a 300 quilos de plàstic anuals.

Per aquest motiu el comú ha aprovat un crèdit extraordinari de 82.500 euros per a la instal·lació d'aquestes fons a la zona de la Baronia. En concret s'ubicaran en el Centre Esportiu, al comú o a les escoles bressol. "El concurs que fem és molt ampli perquè podem anar afegint fonts d'aigua per començar amb aquesta reducció de plàstic d'un sol", ha remarcat Mas. En aquest sentit, el ple de comú també ha aprovat l'adjudicació de les tasques per als canvis de les llum led als fanals exteriors, per un valor de 34.000 euros.

tracking