PARRÒQUIES

Sandra Tudó, nova secretària general d'Escaldes

La representant de Movem Ordino s'incorporarà al setembre al comú escaldenc i deixarà el càrrec de consellera comunal més endavant

Sandra Tudó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera comunal d'Ordino, Sandra Tudó, qui fa sis anys que ocupa el càrrec, agafarà el relleu de Cerni Escalé al capdavant de la secretaria general del comú escaldenc, segons informa el mateix ens comunal en un comunicat. Larepresentant de Movem Ordino mantindrà el càrrec de consellera comunal, ja que "no hi ha cap incompatibilitat amb la llei electoral", segons ha afirmat al Diari. Tot i això, Tudó ha assenyalat que deixarà el càrrec de consellera en un futur, tot i que encara no té una data fixada "tancaré els temes que tinc pendents al comú ordinenc i després ho deixaré".

Així, Tudó s'incorporarà l'1 de setembre com a secretària general i durant un primer temps treballarà colze a colze amb l'actual secretari general per assegurar una transició ordenada i tranquil·la, així com la finalització del seu càrrec al comú ordinenc. La consellera és nascuda a Escaldes-Engordanyi directora de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Ordino. Tudó s'ha mostrat preocupada al llarg d'aquesta legislatura pel ritme de creixement de la construcció i ha demanat que es faci una planificació a llarg termini de l’urbanisme parroquial a Ordino.

tracking