Caldea i el comú signaran en breu la concessió per a l'hotel

El termolúdic repartirà 15 euros per acció fins arribar als 750.000

Façana Escaldes-CaldeaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Semtee, la societat explotadora de Caldea, va celebrar ahir al vespre l’assemblea general d’accionistes, durant la qual es va exposar el tancament de comptes de l’exercici 2021 i es va abordar el projecte estrella del termolúdic, la construcció d’un hotel a la torre, que aviat farà un pas significatiu amb la signatura de l’acord de concessió entre el comú d’Escaldes i la societat. Tal com va avançar el Diari, Caldea va cloure l’exercici passat amb pèrdues per valor de 2,3 milions d’euros però des de la direcció de l’equipament es va destacar ahir, a través d’un comunicat, que es va assolir un flux de caixa positiu d’1,3 milions, una xifra que “esdevé un indicador clau que demostra que el negoci es troba en un estat econòmic sanejat i no arrossega deute financer”. L’assemblea va validar que es reparteixin dividends per valor de 15 euros per acció fins assolir els 750.000.

Des del termolúdic destaquen que des de l’estiu passat s’estan encadenant “resultats favorables” i que el segon semestre de l’exercici passat es va assolir una facturació superior a la pressupostada i també a les xifres registrades el 2019, abans de la pandèmia.

Quant al projecte del futur hotel, des de Caldea es va assenyalar que la signatura de l’acord de concessió és “imminent”. El comú cedirà a la companyia 2.000 metres quadrats fins al 2062 per reconvertir l’espai “en un dels allotjaments wellness més singulars del món”. El director general del termolúdic, Miguel Pedregal, va assenyalar que es fa front al projecte “amb optimisme, tot esperant que la conjuntura ens permeti arrencar un ambiciós pla estratègic que farà que Caldea torni a agafar embranzida”.

tracking