Segon intent per reformar el viaducte de Doctor Vilanova

El comú torna a convocar el concurs després que quedés desert

El tram en el qual s'ha d'intervenir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella ha tornat a convocar un concurs nacional per adjudicar les obres de rehabilitació del viaducte del carrer Doctor Vilanova, el tram que va de la rotonda de l’edifici administratiu del Govern a la plaça Rebés. És el segon intent d’adjudicar els treballs després que la primera licitació quedés deserta.

A mitjan octubre la corporació va publicar al BOPA un concurs d’abast nacional per adjudicar els treballs. Quinze dies abans el consell de comú havia donat el vistiplau a un crèdit extraordinari per un import d’1.450.000 euros per finançar les obres. L’obertura de plecs del concurs va tenir lloc a final de novembre. Un mes després el comú va publicar un edicte al BOPA que anunciava que el concurs es declarava desert. Fonts de la corporació van detallar que l’única empresa que s’hi va presentar no complia els requisits exigits en les condicions del concurs.

La nova convocatòria especifica que totes les persones interessades en el concurs poden descarregar el plec de bases, de forma gratuïta, a la pàgina web de l’ens comunal a partir de demà. Les ofertes han de ser lliurades en sobre tancat abans de les tres de la tarda del 8 de juliol al departament de Secretaria General del comú d’Andorra la Vella i l’obertura de plecs s’efectuarà l’11 de juliol a dos quarts d’onze del matí. El viaducte, que és de la dècada dels setanta, necessita intervencions de reparació i reforç.

tracking