Parròquies

Rocòdrom, inflables i solidaritat en el FestiSport de la Massana

Aquest cap de setmana s'oferiran més de 40 activitats gratuïtes amb la finalitat d'apropar les diferents disciplines esportives al públic

El rocòdrom instal·lat a la plaça de l'EsglésiaComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana estrena aquest cap de setmana elFestiSport, un festival d'esports amb "vocació inclusiva, solidària i sostenible". Els actes començaran el dissabte a les 10 del matí a les Fontetes, on es donarà el tret de sortida a la trobada de ciclisme irunningd'Andona. L'esdeveniment comptarà amb l'obertura de les parades delVideSport. A la mateixa hora, al Prat Gran s'oferiran classes de bici alpumptracki a la plaça de l'Església s'obrirà el rocòdrom. De forma paral·lela, un altre repte solidari, en aquest cas al centre esportiu d'Anyós, s'iniciarà a les 10 del matí en benefici de l'Assandca. El comú concreta que el rocòdrom, de 7 metres d'alçada iduesvies, té una dificultat baixa, comptarà amb tres monitors i és "apte per a tothom".

Tanmateix, durant tot el cap de setmana s'oferiran més de 40 activitats gratuïtes amb la finalitat d'apropar les diferents disciplines esportives al públic. Entre aquestes, es donarà a conèixer l'escalada amb oclusió ocular i global, aptes per a persones amb deficiència visual. En la part més popular i lúdica del festival, es comptarà amb la participació dels Castellers d'Andorra i es faran diverses sessionsd'escaperoom. A més, dissabte a la tarda a les Fontetes hi haurà xerrades sobre nutrició esportiva, l'alpinisme, la gestió de les emocions o el turisme universal. Així comuna presentacióde la Copa del Món de BTT a càrrec del director de Vallnord Pal Arinsal, JosepMarticella.

tracking