Lleure

Vallnord-Pal Arinsal estrena circuits de BTT i activitats d'estiu

L'estació espera repetir la facturació i l'ocupació de l'any passat

Presentació de la temporada d'estiu avui a PalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord-Pal Arinsal obre el 24 de juny totes les activitats d'estiu, els remuntadors i els circuits de bicis fins a l'11 de setembre en una temporada en la qual els responsables s'han marcat l'objectiu de repetir la facturació i l'ocupació de l'any passat que recorden ja va ser de rècord, segons han indicat en la presentació d'aquest matí. I remarquen que podria superar les xifres de l'estiu anterior perquè aquest any hi ha Copa del Món de BTT i es confia que porti més de 50.000 visitants. El Bike Park i el Mountain Park obriran el 10 de juny.

L'estació massanenca se segueix posicionant com a destí dels amants de les bicis i amplia l'oferta amb el nou circuit de DH de la World Cup, que va des del pic del Cubil fins a Fontanals, i s'estrenarà el 18 i 19 de juny durant la Copa Catalana. Altra novetat per als ciclistes és el nou recorregut amb l'arribada aprop del camp de futbol de la Massana, que passa a anomenar-se Maxiavalanche inferior. I el Bike Park tindrà millores amb el Pump Track gràcies a l'acord amb Commençal.

Els visitants de Vallnord-Pal Arinsal també podran gaudir de novetats gastronòmiques com laFood Truck que es va estrenar a l'hivern i que estarà a l'estiu a la plaça de la Caubella "per tal de donar-li més visibilitat i més serveis als clients del Pump Track i senderistes", assenyalen des de l'estació. I les activitats per a tots els públics s'amplien amb la novetat del Summer Tubbing, instal·lat a la zona de la pista de trineus, que té tres tobogans i que fins i tot podrien acompanyar-se d'aigua, i també s'instal·laran tres nous inflables.

Les novetats de Vallnord van acompanyades amb propostes del comú de la Massana com cinc nous circuits d'e-bike i enduro, en el marc del Pla Cicloturístic de la parròquia. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, ha assegurat que "tenim per endavant un estiu per viure experiències a les nostres muntanyes" i ha recordat que els pilars de la Massana són la muntanya, la gastronomia i la bicicleta.

El comú amplia els serveis per als ciclistes amb guarda-bicis i recolza-bicis en diferents punts de la parròquia i Arinsal estrena una nova via ferrata de nivell moderat i destinada sobretot al públic familiar. El conseller massanenc ha avançat que la setmana vinent es presentarà una nova acció gastronòmica amb la implicació de tots els restauradors de la Massana i ha recalcat que la part més festiva de l'estiu arribarà a la parròquia amb la Serenalla Market, la Pitavola del Comapedrosa i el Contradans.

tracking