Prat del Roure

Tallers, sortides i dinar de germanor per la Festa del Medi Ambient

La jornada, organitzada pels set comuns, començarà a les 10.30 amb l'acte inaugural i finalitzarà a les 21 hores amb la projecció de la pel·lícula 'Wall-E'

La Festa del Medi Ambient serà el dissabteComú d'Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els set comuns organitzen conjuntament el dissabte la segona edició de la Festa del Medi Ambient, que tindrà lloc al Prat del Roure d'Escaldes. Segons informen en nota de premsa, el programa començarà amb l'acte inaugural de la cònsol major i consellera de Medi Ambient d'Escaldes, i finalitzarà a les 21 hores amb la projecció de la pel·lícula 'Wall-E'.

Durant la jornada es preveuen activitats dirigides a totes les franges d'edat amb l'objectiu de "sensibilitzar,inspirari ferreflexionar" sobre la importància de tenir cura del nostre entorn. El primer dels actes serà el musical 'Charlie i la fàbrica de reciclatge', que el seguiran diversos tallers i jocsorientatsal reaprofitament i recuperació de residus. A més, també s'ensenyaran receptes de reaprofitament d'aliments i com crear el teu propi hort urbà. Els més petits podran gaudir de doscontecontes.

D'altra banda, enguany s'han organitzat dues sortides senderistes, una familiar al circuit de les Bruixes i una altra de nocturna al circuit de les Fonts per contemplar la posta de sol des del mirador. Les inscripcions es podran fer al punt d'informació que hi haurà al Prat del Roure, i els participants seran traslladats gratuïtament en autobús fins al berenador de la Font de la Closa, punt de sortida de les dues rutes.

Finalment, s'oferiran dos curtmetratges 'Runaway', i 'Let'smaketheworldwildagain'. La jornada inclou un dinar degermanorper alsassistentsambunaarrossadaprevista per a les 14 hores.

tracking