INFRAESTRUCTURES

El PS denúncia la passivitat del comú d'Encamp amb Prada de Moles

Rios es mostra preocupat per la desvinculació de l’FC Andorra amb la parròquia

Els consellers del PS durant la roda de premsaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller del PS+Independents al comú d'Encamp, DavidRios, ha denunciat la passivitat del comú d'Encamp amb relació al projecte de Prada de Moles. El representant socialdemòcrata ha manifestat que "veiem molt moviment entorn de l'FCAndorra i celebrem que hagi pujat de categoria, veiem que es reuneix sovint amb el Govern, però veiem una passivitat total, almenys de portes cap en fora del comú d'Encamp".

Rioss'ha mostrat també preocupat perquè "percebem que hi ha hagut una desvinculació molt forta de l'FCAndorra amb Encamp perquè aquesta temporada han jugat a l'Estadi Nacional", i ha afegit que "intentem promoure que des del comú es facin les accions oportunes per tornar a vincular el club amb Encamp, i la manera de fer-ho és a través del projecte del nou Prada de Moles". El conseller del PS+Independents ha assenyalat també que "ens sap greu que un projecte tan maco i motivador s'estigui desvinculant cada dia més d'Encamp", i ha clos que "sembla que està confortablement instal·lat, encara que sigui de manera temporal, però cada dia que passa no juga a Encamp, està menys a la parròquia i ens fa por que s'acabi desvinculant definitivament".

Finalment,Riosha clos que "no hem parlat d'aquest tema amb la majoria perquè ens van dir que fins que no estiguessin els informes tècnics no ens dirien res, i no tenim cap mena d'informació", i ha afegit que "no estracta queels consellers tinguem informació, sinó que el poble estigui informat del que està passat, cap a on anem, i si el projecte tira endavant".

tracking