L'Associació de la Gent Gran d'Escaldes retifica la nova junta

Els nous mandataris han decidit modificar els horaris de les permanències al despatx de l'associació i han habilitat una bústia per a suggeriments

Celebració de l'assemblea extraordinària l'1 de junyComú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Associació de la Gent Gran d'Escaldes-Engordany va celebrar el passat dimecres 1 de juny, una assemblea extraordinària perratificar la nova junta, segons informa el comú escaldenc en un comunicat. En aquest sentit, suposa l'inici d'una nova etapa liderada per un grup de persones amb la voluntat que laresta del col·lectiu participi en les accions que s'impulsen. És per això que el grup ha habilitat una bústia per a suggeriments.

Un altre canvi decidit per la nova junta són els horaris de les permanències al despatx de l'associació, ubicat al costat de l'aparcament d'autobusos del Prat Gran. A partir d'ara, segons assenyala la corporació comunal, estarà obert el dimarts al matí i el dijous a la tarda, donant més opcions a la gent gran per anar-hi. L'associació també està treballant per organitzar algun viatge i activitats. El comú recorda que dona plesuport a l'associació i per això reformarà i ampliarà la Llar de Jubilats amb la construcció d'un despatx d'ús exclusiu per al'entitat.

tracking