Diada de la Mare de Déu de l'Ecologia, amb normalitat

Festa al camí de les Pardines després de les restriccions de la Covid

Un moment de l'acte al camí de les Pardines.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El camí de les Pardines va ser l’escenari ahir de la celebració d’una Diada de la Mare de Déu de l’Ecologia marcada per la normalitat després de la pandèmia del coronavirus. Cal recordar que l’any passat la Diada, que se celebra el primer dissabte de juny, es va dur a terme amb restriccions i que fa dos anys es va haver de suspendre a l’estar en plena onada de Covid-19.

La celebració de la Diada de la Mare de Déu de l’Ecologia d’enguany es va fer com és habitual a l’espai on s’ubica l’adoratori, al mig del camí de les Pardines. Una seixantena de persones va caminar el quilòmetre i mig de distància que separa l’aparcament de les Pardines de l’adoratori de la Mare de Déu per participar en l’esdeveniment.

La celebració va començar amb els assistents participant en una pregària a la Mare de Déu de l’Ecologia. Un cop feta la pregària, els participants van poder fer part de la tradicional cantada de goigs i d’una ofrena floral. Després, es va oferir coca i xocolata als assistents i es va fer el repartiment de l’Espígol. També hi va haver temps perquè els participants en la celebració de la Diada de la Mare de Déu de l’Ecologia poguessin ballar sardanes al mateix camí de les Pardines.

Entre els assistents hi va haver diversos membres del comú d’Encamp com el conseller menor Eric Alguacial, la consellera major Fina Rodríguez i els consellers de Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba i el de Cultura, David Cruz.

tracking