PARRÒQUIES

Encamp obre un rober solidari a demanda

Els interessats podran obtenir o donar roba, complements, material per a nadons o jocs infantils

L'espai està ubicat al centre d'Encamp, al carrer MiradorComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha posat en funcionament un nou Rober Solidari sota el lema "La teva roba treu un somriure" que permetrà a les persones i famílies que ho necessitin obtenir indumentària tèxtil, complements, material per a nadons, jocs infantils i

diferents objectes que hagin sigut donats per altres ciutadans de forma desinteressada, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Així, l'espai està ubicat al centre d'Encamp, al carrer Mirador, i ja està operatiu, sempre sota demanda.La cònsol major, Laura Mas, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, i la representant de Càrites d’Encamp, Mercè Rosas, han visitat avui les noves instal·lacions.

En aquest sentit, Laura Mas i el conseller han posat de relleu que "la voluntat éssumar esforços per apropar aquest servei a les persones que ho necessitin i alhora contribuir a evitar la generació de més residus tèxtils". Així mateix, la cònsol ha explicat que s'ha repartit un fulletó informatiu a totes les cases perquè coneguin el serveii "evitem que els contenidors de recollida d’escombraries s’omplin de roba que pot tenir encara molta vida per endavant i els deixem únicament pel que realment és residu tèxtil".

Així, les persones que necessitin roba o material del Rober Solidari s’han de posar en contacte amb el Servei d’Afers Socials del comú encampadà i concertar una visita per acudir posteriorment a l’espai i escollir allò que els pugui ser d’ajuda. De la mateixa manera, la corporació comunal notifica que aquelles persones que vulguin fer entrega de qualsevol material o fobar, també s'han de posar en contacte amb el Servei d'Afers socials per concretar dia i hora.

L'ens comunal destaca que alRober Solidari s’hi pot dipositar: roba, jaquetes, anoracs, abrics, calçat, mantes, llençols, jocs infantils i altre material en bon estat, com esquís, cotxets de bebè, cadiretes del cotxe de nadons, cotxets de passeig, etcètera. Per contra, no es pot portar roba i material que estigui en mal estat o que no es pugui reutilitzar.

tracking