El Refugi del Comapedrosa obre el 4 de juny

Vallnord-Pal Arinsal inaugura la temporada d'estiu amb l'obertura de l'establiment fins al 12 d'octubre

El refugi, està ubicat a 2.265 metres i al costat de l'Estany de les TruitesVallnord-Pal Arinsal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Vallnord-Pal Arinsal inaugura la temporada d'estiu 2022 amb l'obertura del Refugi del Comapedrosa aquest dissabte 4 de juny i seguirà obert durant tot els dies dels mesos estivals fins al 12 d'octubre, segons informa l'estació massanenca en un comunicat.

El refugi, està ubicat a 2.265 metres i al costat de l’Estany de les Truites, ofereix una capacitat d’acollida natural defins a 48 persones amb una distribució de quatre habitacions i estarà cuidat per un equip de guardes.

D'altra banda, el domini informa que, a partir de l’1 de juliol, Vallnord–Pal Arinsal ofereix una alternativa molt més accessible a través del telefèric. Amb aquest, els clients podran arribar al sector d’Arinsal i pujar fins a la Portella de Sanfons i baixar fins al Refugi del Comapedrosa. Així mateix, l'estació tornarà a col·locar la seva Food Truck a la plaça de la Caubella de Pal on molts clients visiten les instal·lacions d'esquí.Aquesta estarà oberta de dissabte 4 de juny a dilluns 6 de juny en horari de 11 hores a 19hores.

tracking