Solidaritat

Donació de 10 perruques al banc de la Massana

El servei disposa de 30 unitats per a dones que han perdut el cabell

Acte de donació de perruques avui al banc de la MassanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El banc de perruques de la Massana suma 34 unitats després de rebre avui la donació de 10 de noves com a resultat del partit de futbol sala benèfic que van disputar el 16 d'abril una desena de youtubers residents a Andorra. Les cònsols massanenques han rebut les perruques i un xec que cobreix deu sessions de microblanding, una tècnica japonesa per tatuar les celles.

Vuit de les perruques del banc estan actualment cedides a persones que estan seguint un tractament de quimioteràpia. La cònsol major, Olga Molné, ha recalcat que el servei "és un recurs molt important perquè la pèrdua de cabell afecta molt a nivell anímic i, per això, posem el banc de perruques al servei de tota la gent del país que ho necessiti".

El president d'Assandca, Josep Sarabia, present a l'acte, ha destacat que el banc massanenc és l'únic que hi ha al país i ha agraït la tasca del comú "ja que amb les perruques i el tatuatge de les celles s'aconsegueix que les dones que perden el cabell tinguin més seguretat i se sentin millor amb elles mateixes". A l'entrega d'aquest matí també ha estat present el sotsdirector general de Banca País d'Andbank, Josep Maria Cabanes, perque l'entitat signarà un conveni de col·laboració amb el comú de la Massana per a la creació d'un nou banc de perruques.

tracking