La Massana

Andoflora obre portes

La fira ofereix mercat de flors i propostes lúdiques i culturals

Xavier Espot ha inaugurat Andoflora aquest matíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 28a edició d'Andofloraha obert al públic aquest matí després de l'acte d'inauguració que ha presidit el cap de Govern, Xavier Espot, i les cònsols massanenques, OlgaMolnéi Eva Sansa, i els ministres Josep Maria Rossell i JudithPallarésa la plaça de les Fontetes. La fira mercat de la planta i la flor ofereix vint-i-cinc parades de flors, jardineria i decoració i una vintena de propostes lúdiques i culturals.

Durant la inauguració,Molnéha fet un agraïment públic a l'equip organitzatiu i als col·lectius implicats, ja que "Andofloras'ha convertit en el mercat de referència a la primavera al Principat, renovant-se en cada edició". Lacònsolha remarcat la implicació dels escolars de la Massana, que han pintat amb cors els aparadors de les botigues i han fet diversos treballs artístics.

L'acte institucional ha comptat amb un espectacle de tango a càrrec de Mònica Vega i DaniSampaio, amb Marc Tomàs a l'acordió, i amb un show de pintura en directe a càrrec d'OnaSaumell. La massanenca ha pintat una dona en un homenatge a Frida Kahlo.L'obra s'ha subhastat quan l'artista ha finalitzat la creació.

tracking