CONSELL DELS INFANTS

Escaldes embellirà i posarà noms als parcs de la parròquia

El comú escaldenc dona resposta a una de les propostes del Consell dels infants celebrat aquest dijous

La cònsol ha anunciat que s'està habilitant un nou parc de gossos a EngolastersComú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordanypreveu millorar els parcs de la parròquia, per al seu ple ús de cara a la tardor. Així ho ha anunciat la cònsol major, Rosa Gili, en el marc delconsell dels infants celebrat aquest matí, segons informa l'ens comunal en un comunicat. En aquest sentit, alPrat del Roure hi haurà jocs nous i al parc de Sant Jaume s’hi instal·laran jocs, s’arranjaran les jardineres, es plantaran flors i es canviaran els bancs, per donarresposta a les demandes plantejades pels consellers infantils.

Així mateix, Gili ha explicat que s'està treballant per embellir amb flors tots els parcsi afavorir la presència de pol·linitzadors a les zones verdes, segons destaca la corporació comunal. D'altra banda, s'està avançant en la proposta del Consell dels infantsde posar noms als parcs de la parròquia, per la qual cosa, prèviament al procés d'elecció, s’han recollit les propostes de l’espai lleure, l’Escola Francesa, l’escola Sagrada Família, l’Escola Maria Moliner i l’Escola Andorrana.

El comú assenyala que un dels punts plantejats pels consellers infantils era que hi hagués vigilància a tots els parcs, per això la cònsol major ha indicat que al Prat del Roure hi ha un vigilant i que a la resta de zones verdes els agents de circulació fan rondes de vigilància cada hora. A més, d'estar equipats amb càmeres. Per altra banda, la cònsol ha anunciat que s'està habilitant un nou parcde gossos a l’aparcament de les Molleres, a Engolasters, tal com demanaven el consell dels infants.

El comú també ha indicat al consell que està treballant per ubicar algun banc a l'avinguda de les Escoles, davant de l'hotel Comtes d'Urgell i ha exposat que està treballant per millorar l'urbanisme a la zona del Clot d'Emprivat arran de la construcció dels edificis alts que preocupa als infants.

tracking