Horts Socials de la Gent Gran

Els padrins de la Massana fan un curs de cultiu

La sessió ha anat a càrrec del cap de Jardineria del comú massanenc, Marc Pujol

Els padrins s'han desplaçat als horts per veure sobre els terreny els coneixements apresosEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els padrins que conreen els Horts Socials de la Gent Gran de la Massana iniciaran enguany la temporada amb més coneixements per treure el màxim partit a les seves parcel·les, segons informa el comú massanenc. Per això, aquest matí han fet un curs de cultiu, que ha anat a càrrec del cap de Jardineria del comú, Marc Pujol. La sessió ha començat a la Casa Pairal amb teoria sobre nocions bàsiques d’horticultura i després s’han desplaçat als horts per veure sobre els terreny els coneixements apresos.

L'ens comunal destaca que Pujol els ha donat idees de disseny i planificació dels horts, de com situar els diferents tipus de plantes, la distància entre elles i quins materials poden utilitzar. També els ha explicat quines són les millors plantes en base al clima, les necessitats nutritives i el seu aprofitament. També els ha ensenyat com s’ha de fer la sembra, ja sigui amb llavors o planter, l’acondicionament de la terra, la fertilització i les feines de manteniment.

tracking