Sant Julià de Lòria

Sant Julià rep les llavors de l'Hort Solidari

Els vegetals i hortalisses que es colliran es donaran a Càritas parroquial

Sant Julià entrega el planter solidari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria ha rebut les llavors de l'empresa Natura per a més d'una vintena de pagesos que conrearan vegetals i hortalisses per donar al rebost de Càritas. La iniciativa de l'Hort Solidari es posa en marxa per tercer any després de l'estrena durant la pandèmia per atendre les necessitats de les famílies afectades especialment per la crisi econòmica que va provocar la covid.

El projecte ha beneficiat entre 35 i 40 famílies amb els fruits conreats per una vintena de pagesos que han començat a rebre avui les llavors per plantar mongetes, patates, tomàquets, enciams, pastanagues i espinacs entre d'altres. Robert Capdevila, un dels agricultors que ha recollit el planter avui, ha assegurat que "al moment de fer l'hort de casa sembrar una mica més per donar-ho a Càritas és gratificant".

El comú ha lliurat 3.500 plantes i s'espera poder arribar a plantar 8.000 en la iniciativa que el cònsol major, Josep Majoral, ha recordat que és un treball en cadena "amb una finalitat molt clara que és la solidaritat amb la gent que ho necessita més".

tracking