PARRÒQUIES

La nova presidenta d'Unicef visita Joan-Enric Vives

Geòrgia Pont ha assistit també a les dependències comunals d'Escaldes-Engordany amb la seva predecessora, Laura Àlvarez

Visita de la nova presidenta d'Unicef AndorraBisbat d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arquebisbed'Urgell i Copríncep episcopal d'Andorra, Joan-Enric Vives ha rebut al Palau episcopal de la Seu d'Urgell la visita de la recentment escollida nova presidenta d'Unicef Andorra, Geòrgia PontGarcía, segons informa el bisbat en un comunicat. La presidenta hi ha assistit acompanyada per la presidenta sortint, LauraÀlvarez, que continua formant part de la Junta directiva de l'entitat, i d'Albert Mora, director del comitè. La novapresidentaés membre d'Unicef Andorra des del 2014, i vicepresidenta des del 2018. Ha estat funcionària al Consell d'Europa, és traductora-intèrpret, té un màster en relacions internacionals, certificada en la lluita contra el blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, compliment normatiu, i avui en dia treballa en el sector financer.

Els membres de l'entitat, segons destaca el bisbat, han informat el Copríncep de l'activitat que porten a terme precisament enguany que l'entitat celebra el seu 75è aniversari de la fundació (1946-2021) quan es va crear el Fons de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef) que va tenir lloc el 1946, després de la Segona Guerra Mundial i la celebració va haver de quedarposposadaper la pandèmia. Geòrgia Pont visita Escaldes

La nova presidenta també ha visitat aquest matí les dependències de la corporació comunal escaldenca amb la seva predecessora, LauraÀlvarez, segons informa el comú d'Escaldes-Engordany en un comunicat. En aquest sentit, el passat 16 de març Pont va assumir el càrrec de màxima representant de l'entitat per als pròxims quatre anys.

La corporació comunal escaldenca ha felicitat Pont per la seva presa de possessió en el seu nou càrrec i ha reiterat el seu desig de continuar col·laborant amb aquesta organització. Així mateix, els cònsols escaldencs han volgut agrair personalment i en nom del comú a LauraÀlvarezper la feina feta al llarg del seu mandat i han destacat el seu compromís amb la tasca que desenvolupa l'entitat, especialment, en tot allò que representen els infants, la seva protecció i la seva cura i salvaguarda.

Rosa Gili i Geòrgia Pont aquest matí al comú escaldenc

tracking