Successos

Incendi d'una furgoneta a Aixirivall

Els bombers ho atribueixen a una avaria del vehicle tot i que encara ho estan acabant de determinar

La furgoneta que s'ha incendiat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una furgoneta s'ha incendiat aquest migdia a Aixirivall, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Segons ha informat el cap de guàrdia, els bombers han rebut l'avís a les 13.47 hores i quan les dues dotacions han arribat al lloc dels fets la furgoneta ja estava totalment en flames. Elscosd'extincióatribueixl'incendi a una avaria del vehicle. Tot i que encara ho estan acabant de determinar, descarten que el foc hagi estat causat per una bretolada. El noi que conduïa la furgoneta l'hauria aparcat en una corba en veure que s'encenia una llum d'alarma del vehicle i començava a sortir fum d'aquest. Testimonis dels fets expliquen que abans que arribessin els bombers un vianant ha intentat apagar el foc amb un extintor.

El cap de guàrdia haexplicatque les flames han afectat lleugerament a un altre vehicle que es trobava estacionat i que ha resultat poc danyat perquè un bomber fora de servei l'ha pogut moure a temps. L'incident ha causat gran expectació per la gran columna de fum que s'ha produït. Els bombers afegeixen que han tardat 30 minuts a extingir el foc i que el servei ha estat senzill perquè el vehicle incendiat era de dièsel. A conseqüència de les flames, la furgoneta afectada ha quedat totalment calcinada. L'incident no ha causat ferits.

La policia per la seva banda afirma que no ha estat requerida i que, per tant, no han intervingut, donat que s'ha tractat d'un fet fortuït sense més afectació.

tracking