PARRÒQUIES

Encamp destina 155.153 euros en la piscina de la Mola

El comú també ha adjudicat la compra d'una màquina de neteja viària per 115.000 euros

Sessió del consell de comú d'EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de comú d'Encamp d'aquesta tarda ha adjudicatels treballs per la remodelació de la piscina de la Mola per un import de 155.153,92 euros a l'empresa guanyadora del concurs Construccions La Neu SLU, segons informa l'ens comunal en un comunicat. Així, aquestes obres es faran en dues fases, una part abans de l'estiu i una segona fase després de l'estiu per garantir que la instal·lació pugui estar oberta i en servei durant els mesos de juny, juliol i agost.

D'altra banda, Encamp ha adjudicat la compra d'una nova màquinaescombradora per reforçar els efectius de neteja viària a la parròquia, segons informa l'ens comunal en un comunicat.La nova màquina escombradora se suma a les tres ja existents i suposa una inversió de 115.000 euros. La corporació comunal indica que el nou vehicle permet ampliar la superfície diària de neteja i així mateix,la freqüència de pas en cada zona de la parròquia.

Així mateix, la parròquia encampadana disposarà a partir de l'estiu del control i gestióde l'Estació Transformadora d'Aigua Potable de Les Pardines de manera telemàtica, per tant les 24 hores i 365 dies a l'any i des de qualsevol punt amb connexió a internet es podrà gestionar aquesta instal·lació bàsica per al subministrament d'aigua potable.

En el consell de comú també s'ha tret a concurs laconstrucció del nou vial per accedir alfutur Centre Residencial en Alçada Medico-Esportiu d'Andorra, conegut com a CRAMEA al Pas de la Casa.

tracking