Dolsa afirma que hi ha "malestar" per l'acord pel Casamanya

El conseller afirma que hi ha ciutadans que no entenen que el futur de l'edifici no es decidís en reunió de poble

Sessió de comú d'Ordino d'avuiComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller de la minoria al comú d'Ordino, Enric Dolsa assegura que hi ha "malestar" al poble per l'acord d'entesa per l'edifici de l'antic hotel Casamanya que van signar fa unes setmanes el quart d'Ordino, el comú d'Ordino i el Govern.

Dolsa ha afirmat avui en la roda de premsa posterior al consell de comú que aquest grup de ciutadans pensa que el futur del Casamanya s'hauria d'haver decidit "en reunió de poble" i no en junta de quart. "Hi ha molta gent que no entén que s'hagi cedit el Casamanya al Govern per secula seculorum sense cap contraprestació", ha afirmat el conseller, que ha recalcat que, si aquest grup de ciutadans organitza accions en contra de l'acord, s'hi afegirà.

La sessió de comú d'avui ha aprovat una modificació del reglament de sistemes de compensació i de flexibilització horària per fixar que els treballadors amb més de 30 anys de servei al comú cobrin una prima única de 93,12 euros. El comú ha tirat endavant també l'aprovació d'un crèdit extraordinari per a la comissió de Manteniment, Serveis i Circulació "per alleugerir les inversions destinada a vehicles i passar a l'arrendament amb totes les despeses que genera el manteniment", segons ha explicat el cònsol major, Josep Àngel Mortés.

tracking