parròquies

El PS pregunta per la graella salarial d'Encamp

Els socialdemòcrates volen volen conèixer en quin estat d'avançament es troba la refecció de la graella i quan podria ser operacional

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d'Encamp, David Rios i Enric RibaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d'Encamp, DavidRiosi Enric Riba han entrat una pregunta per conèixer l'estat de l'estudi sobre la graella salarial d'Encamp, segons informa el partit polític en un comunicat.

En aquest sentit, els membres socialdemòcrates encampadans volen conèixer en quin estat d'avançament es troba la refecció de la graella salarial i quan es pensa que podria ser operacional. El partit va encarregar un estudi donat que consideraven que molts concursos per cobrir places vacants que hi havia a l'administració comunal quedaven deserts pel desajust dels salarisamb relació alsector privat. Per altra banda, els consellers socialdemòcrates lamenten que després es van repartint Complements per Responsabilitat Adquirida.

Així mateix, els socialdemòcrates han recordat que es va adjudicar l'estudi fa uns10mesos,el junydel 2021, per un import que rondava els 9.000 euros i consideren que10mesos és un termini "exagerat" peracompliraquesta tasca.

tracking