Comú d'Ordino

Una vintena de propostes per al pressupost participatiu d'Ordino

La votació popular s'obrirà el 21 de juny i es decidirà en quin projecte es destinen els 50.000 euros de pressupost del comú

Un dels espectacles del festival Contradans.Comú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del pressupost participatiu del comú d'Ordino ha rebut una vintena de propostes, segons informa el comú en nota de premsa. Ara, s'iniciarà el procés d'aprovació de les propostes que compleixin els requisits demandats i el 21 de juny es faran públiques. Serà aleshores quan la ciutadania podrà escollir en quin projecte s'invertirà els 50.000 euros de pressupost del comú ordinenc.

Entre les propostes el comú destaca que una gran part tenen a veure amb la preservació del medi, la sostenibilitat i la millora de la salut i el benestar de les persones. Amb tot, valoren positivament la participació de la ciutadania, tot i que lamenten haver rebut menys propostes que en l'edició anterior.

La primera edició del pressupost participatiu es va concretar en un festival de dansa i cultura popular que es va fer a l’octubre amb una partida de 40.000 euros i en la instal·lació d’una màquina de reciclatge invers estrenada la setmana passada i que va costar 10.000 euros.

tracking