La capital tindrà 43 parades per Sant Jordi

El comú adequarà el Centre de Congressos en cas de pluja

Preparatius per Sant Jordi.Comú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra la Vella recupera demà la festa de Sant Jordi amb 43 parades de llibres, roses i d'artesania. En cas de pluja, el comú informa que s'estàultimantl'adequació del Centre de Congressos, a l'espai del vestíbul que connecta amb la plaça del Poble i la sala La Consòrcia.Encas contrari, la fira es muntarà a la plaça del Poble, la ubicació habitual de la festa a la parròquia.

La fira del llibre estarà oberta entre les 10 i les 20 hores. A les 12 del migdia hi haurà l'actuació musical d'AKDuet, a les 13 hores la representació de l'espectacle infantil "Una maleta de contes: l'altra llegenda de St. Jordi, la dragona, la princesa i el cavaller St. Jordi", amb La Moixera i Líquid Dansa, i a les 16.45 hores una nova actuació musical a càrrec de Green Note. A les 18 hores hi haurà un espectacle de titelles amb Titelles Vergés.

Al llarg de la jornada la Biblioteca pública acollirà el "Nascuts per llegir", una activitat per promoure la literatura entre els més petits. A les 20 hores se celebrarà el lliurament dels premis del 25è concurs de Poesia Miquel Martí i Pol i unespectaclepoètic i musical a càrrec deJURi Lluís Cartes al Centre cultural la Llacuna.

tracking