Cultura

La 4a edició d'Ordino Jardins d'Art inclourà un mercat d'art

L'esdeveniment, que té com a objectiu promoure artistes i promocionar l'activitat turística de la zona, tindrà lloc el 10 i l'11 de setembre

Presentació del certamen Ordino Jardins d'Art.Mireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 4a edició d'Ordino Jardins d'Art se celebrarà el cap de setmana del 10 i l'11 de setembre després d'un any d'impàs provocat a causa de la pandèmia. L'esdeveniment, que té com a objectiu promoure artistes i promocionar l'activitat turística de la zona, comptarà amb la participació de 20 artistes internacionals i del paísiinclourà com a novetat un mercat d'art. "Hi participaran artistes en via de professionalització. Volem impulsar-los i tambécomençara fomentar l'hàbitat de consum d'art, que aquí no és gaire freqüent", ha remarcat la cònsol menor de la parròquia EvaChoydurant la presentació de l'esdeveniment.

L'edició d'enguany, comptarà també amb la presència de l'artista convidat ManuelLucai la col·laboració del Museu Thyssen, que programarà l'activitatPlein-air, un taller familiar que es durà terme a l'aire lliure. Per altra banda, Guillermo Cervera serà un dels membres del jurat que faran entrega d'un premi de 3.000 euros i unaccèssitde 1.000 euros.

Tots els artistes que vulguin participaren l'esdeveniment poden apuntar-se a la convocatòria, que estarà oberta fins al 15 de maig. Les bases amb tota la informació del certamen artístic es pot consultar al web.

tracking