Quinze propostes culturals i festives de primavera a la capital

L'objectiu és animar els ciutadans a sortir i retrobar-se i informar-los amb antelació perquè es reservin les dates

Conxita Marsol durant la roda de premsa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Davant l'èxit delXocofestel comú d'Andorra la Vella ha creat el programa 'A Andorra la Vella la primavera ens mou!', una llista amb les activitats més destacades que se celebraran a la parròquia durant els tresmesos vinents. L'objectiu és repartir entre la ciutadania aquest fulletó de format butxaca on es podran consultar 15 propostes culturals i festives que tindran lloc des d'avui i fins al mes de juny. "Hem creat aquest programa perquè els ciutadans es reservin les dates. Volem que la gent es mogui i torni a relacionar-se després del llargperíodedepandèmia" ha explicat la cònsol major de la parròquiaConxitaMarsolmentre puntualitzava que es repartirà perbustiatgei també es farà públic a través de les xarxes socials.

El programa, que s'ha creat amb un disseny de color rosa inspirat enels cirerersfloritsd'Andorra la Vella, inclou diverses propostes com La Fira de Sant Jordi (23 d'abril), l'arribada del Tour Auto (30 d'abril), el Mercat de la Vall -que s'amplia enguany amb el Mercat de la Vall dels infants- (7 de maig) o l'obra de teatre protagonitzada per EmmaVilarasauL'Oreneta (12 de maig), les entrades de la qual es posaran demà a la venda. A finals de maig, també secelebraràla Setmana de la Diversitat Cultural (16 al 21 de maig) i el Festival Ull-Nu (25 al 29 de maig). De cara al juny, destaquen elBéjartBalletLausanne(2 de juny), el Mercat de la Vall (4 de juny), el Concèntric (9 de juny), elJamboStreetMusic(16 al 18 de juny), la Revetlla de Sant Joan (23 de juny) i la Festa del Poble (24 de juny), on tornaranLosManoloscom a convidats habituals. Tota la programació es pot consultar a través del web del comú.

A part d'aquestes propostes,Marsolha assenyalat que hi ha més de 400 places en campus esportius que el comú ha posat a disposició per infants i joves durant aquestes vacances escolars.

tracking