Lliurament de les claus

Càritas tindrà dos horts socials a Sant Julià

El comú ha fet entrega de les claus de les 22 parcel·les als seus arrendataris, dues més es destinaran a cultivar aliments per a l'entitat

Lliurament de claus dels horts socials del Dau i del GantxoComú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria dedicarà dues parcel·les dels horts socials del Dau i del Ganxo a cultivar aliments per a Càritas parroquial, segons informa el comú en nota de premsa. Aquesta tarda la cònsol major, Mireia Codina, i la consellera de Social, Maria Servat, han lliurat les claus de les 22 parcel·les als hortolans. Les dues que han quedat lliures es destinaran al conreu de vegetals per portar a Càritas i seran responsabilitat de tots els arrendataris.

Per la temprada d'enguany els hortolans compten amb nous estris i en millors condicions, ja que l'any passat es van solucionar les filtracions d'aigua. Com és habitual, els horts s'han entregat amb la terra preparada iamb adob. El comú informa que sis dels sol·licitants són nous i que, si les mesures ho permeten, a mitjans de juny recuperaran l'esmorzar o dinar conjunt. És la 13a edició de la iniciativa social, que s'organitza conjuntament amb la Fundació Julià Reig.

Lliurament de claus dels horts socials del Dau i del Gantxo

tracking