PARRÒQUIES

Andorra la Vella lliura les claus dels 35 horts per la gent gran

La 16a temporada s'allargarà fins l'octubre i s'habilitaran serveis sanitaris a la zona de La Margineda

Lliurament de claus dels horts per a la gent granComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'acte de lliurament de claus dels horts destinats a la gent gran de la parròquia d'Andorra la Vella s'ha realitzat aquesta tarda al Centre de Congressos, segons informa el comú en un comunicat. Així, enguany ningú s'ha quedat sense hort per cultivar aquesta temporada i les 29 parcel·les i 6 puntes de terreny s'han adjudicat als usuaris. Es tracta de 35 espais de cultiu a La Margineda,un projecte impulsat per l'ens comunal, Cardelús Patrimoni i la Fundació Julià Reig.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha agraït la col·laboració dels propietaris dels terrenys de cultiu que n’han cedit l’ús desinteressadament durant aquest temps. Tot i que la propera temporada, el projecte canviarà d’emplaçament perquè la propietat ha comunicat la voluntat de fer ús dels espais, tot i això la corporació comunal informa que en garanteix la continuïtat.

Enguany es tornaran a habilitar serveis sanitaris a la zona perquè els utilitzin els hortolans, que també tindran a disposició un tècnic de medi ambient del comú per oferir-los assessorament a l’hora d’escollir el planter i de conrear els productes. El bus comunal, a més, tindrà parada als horts de La Margineda per facilitar la mobilitat dels usuaris, assegura l'ens.

tracking