Vuit ofertes per al concurs d'idees dels pisos socials d'Escaldes

El comú es mostra “molt satisfet” amb la resposta dels professionals

Parcel·la on s'han de construir els pisos socials.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany ha rebut vuit ofertes per al concurs d’idees per a la construcció d’un edifici de pisos de lloguer a preu assequible que la corporació projecta en una parcel·la, ara utilitzada com aparcament, a l’avinguda del Pessebre de la població. “El comú es mostra molt satisfet per la resposta a la crida concursal per a aquest projecte”, van indicar ahir fonts de la corporació preguntades pel nombre d’ofertes rebudes per presentar-se al concurs d’idees. Cal recordar que no va ser fins dimarts passat que el Col·legi d’Arquitectes va aixecar el boicot contra el concurs, ja que, disconforme amb el plec de bases, havia demanat als col·legiats que no hi presentessin ofertes. Una reunió entre els arquitectes i el comú en què es van aclarir els dubtes que els professionals tenien sobre el plec de bases va permetre aixecar el vet que havia posat en marxa el col·legi.

La intenció del comú de tirar endavant el projecte de construcció d’un edifici d’habitatges de lloguer a preu assequible va fer-se pública l’agost del 2021, però no va ser fins al 31 de gener d’aquest any que el comú va publicar-ne el concurs d’idees al BOPA. Paral·lelament, la corporació també va licitar els treballs de reconeixement geològic i geotècnic de la zona.

L’edifici amb quaranta pisos de lloguer a un preu assequible es construirà al terreny situat al número 60 de l’avinguda del Pessebre, a Escaldes-Engordany.

tracking