BOPA

Encamp obre el concurs per a la concessió de l'alberg de Baronia

El termini de presentació d'ofertes finalitza el 27 de juliol

Obert el concurs internacional per a la concessió de l'alberg de la BaroniaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp obre el concurs públic internacional per a la concessió de la gestió i explotació de l'alberg de la Baronia i els seus entorns a la zona dels Cortals. La finalitat és dinamitzar la parròquia mitjançant un projecte que sigui "sostenible,respectuósamb l'entorn, quefaci valdreel patrimoni natural i que vagi adreçat principalment, peròno únicament, a públic familiar", segons informa el comú en nota de premsa.

El concurs, publicat avui alBOPA, estableix un preu de la concessió establert amb un cànon fix de 36.000 euros anuals i un variable de com a mínim el 5% dels ingressos bruts anuals, amb opció que les ofertes puguin millorar ambdós preus. La concessió pot incloure la casa de colònies i els equipaments situats a l'entorn més immediat.

Entre les obligacions de l'empresa concessionària s'inclou el manteniment de les instal·lacions i millores en l'edifici de l'alberg i els seus entorns, així com respectar els torns decolòniesque s'organitzen des del comú. El termini de presentació d'ofertes acaba el 27 de juliol a les 10 hores.

tracking