Infraestructures

El PS d'Encamp demana l'estudi geològic del parc de l'Ossa

L'oposició afirma que per la proximitat de la zona al riu "s'intueix un risc d'inundació"

Els consellers comunals del PS a Encamp, David Rios i Enric RibaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consellers del PS a Encamp han demanat al comú el resultat dels estudis geològics que s'hagin fet per construir el parc de l'Ossa perquè la majoria informi en la sessió de comú prevista per a demà. La petició de David Rios i Enric Riba rau en la previsió de construir un pàrquing soterrat i en la proximitat de la zona al riu per la qual asseguren "s'intueix un risc d'inundació", segons indiquen en un comunicat.

L'oposició encampadana ha sol·licitat a més detalls de les condicions de la cessió a FEDA d'un terreny comunal situat a tocar del túnel de les Dos Valires La parcel·la s'està fent servir per a emmagatzemar temporalment el material que necessita la companyia elèctrica per col·locar pilones a la solana d'Encamp per portar la línia d'alta tensió des de Grau Roig fins a la central de FEDA, segons assenyala el PS.

L'última qüestió plantejada pels socialdemòcrates per a la sessió de demà és sobre les tasques de manteniment que s'han fet al pont tibetà dels Cortals després de detectar-se fa un any "mancances de seguretat".

tracking