Habitatge social

El comú d'Escaldes i el Col·legi d'Arquitectes acosten posicions

La corporació comunal ha resolt el dubte "més important" que tenien els arquitectes sobre el concurs dels pisos a preu assequible

La parcel·la de l'avinguda del Pessebre on es vol construir l'edifici.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany i el Col·legi Oficial d'Arquitectes d'Andorra (COAA) s'han reunit aquest matí per tractar els neguits dels arquitectes respecte al concurs dels pisos a preu assequible, segons informa el comú en nota de premsa. Tant elCOAAcom el comú han coincidit en la necessitat de materialitzar aquest projecte "el més aviat possible" i han refermat la voluntat de col·laborar un cop els representants delCOAAhan exposat a la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, els punts del plec de bases del concurs que els generaveninquietuds.

Segons ha explicat al Diari la degana delCOAA,ZairaNadal, en la reunió els representants del comú han resolt el dubte "més important" que tenien els arquitectes: si l'equip guanyador del concurs d'idees serà l'encarregat o no de la redacció del projecte i de la direcció d'obra. El comú ha garantit alCOAAque serà el mateix professional. Aquest punt del plec de bases, ha destacat Nadal, és el que va motivar la carta de protesta que elCOAAva enviar la setmana passada al comú.

Des de la corporació comunal destaquen que el comú "mai s'ha tancat a les aportacions delCOAAper millorar els concursos".

tracking