Vacances escolars

La capital ofereix 23 activitats per a infants i joves per Setmana Santa

Les inscripcions es poden formalitzar a partir d'avui

261 infants participen a les activitats de CarnavalCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella ofereix durant les dues setmanes de vacances escolars de Setmana Santa un total de 23 activitats per a infants i joves.

El departament d'Esports ofereix vuit propostes, amb campus de bàsquet, futbol,kung-fu, rítmica, natació/atletisme, patinatge artístic, natació/taekwondo i hoquei. Hi ha un total de 323 places disponibles distribuïdes en dos torns (del dilluns 11 al dijous 14 d'abril, i del dimarts 19 al divendres 22 d'abril) i les inscripcions es poden formalitzar a partir d'avui.

El departament de Social proposa dues activitats per a infants de 3 a 7 anys,distribuïdestambé en dos torns i amb inscripcions obertes des d'avui. El Casal d'infants El Llamp ofereix 66 places cada setmana i la Ludoteca de Santa Coloma 40.Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web del comú.

Per últim, l'oferta de Joventut preveu entre el 9 i el 23 d'abril una sessió de jocs de rol,activitatsde cuina, sessions de cant i ball, jornada de jocs de taula, un taller de cura de la pell, unaJamsession, una sortida a Barcelona per visitar la Casa Batlló, el CosmoCaixa i el parc d'atraccions Tibidabo i un taller de personalització d'accessoris. Les palces per a les activitats són limitades i els interessats es poden inscriure a través del Rusc.

tracking