Tudó vol que el comú i els quarts treballin conjuntament

La consellera afirma que cal respectar aquesta institució històrica

L'hotel Casamanya, propietat del quart d'Ordino.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera del grup de Movem Ordino, Sandra Tudó, va demanar recentment en declaracions al Diari que el comú i els quarts treballin més “conjuntament” per tirar endavant projectes que repercuteixin positivament en els pobles i en el conjunt de la parròquia. La consellera de la minoria va manifestar el desig que tots els estaments de la parròquia “sumin forces” i creïn “sinergies” que beneficiïn el conjunt de ciutadans.

Tudó va recalcar en tot moment que el quart “forma part d’Ordino” i va assenyalar que les relacions entre el comú i els quarts “sempre” s’han de fonamentar en el “respecte”. La representant de Movem Ordino va recordar que cal “preservar” en la memòria la història d’aquestes institucions, ja que formen part de la identitat de la parròquia.

Cal recordar que la col·laboració entre diferents institucions

–el quart d’Ordino, el comú i el Govern– ha estat imprescindible per trobar una solució per a l’edifici de l’antic hotel Casamanya, en desús des de fa un parell de dècades.

L’espai acollirà la nova seu del ministeri de Medi Ambient i un espai per al comú. A més, el quart d’Ordino, propietari de l’immoble, disposarà d’una sala de reunions, un despatx i una habitació condicionada per a l’arxiu històric i biblioteca de la institució, tal com va confirmar aquesta setmana en declaracions al Diari la llevadora del quart d’Ordino, Mònica Coste.

tracking