Dia Mundial del Teatre

'Sex Education', sobre l'escenari

La companyia de teatre massanenca, The Teen Project ha estrenat la seva nova producció amb motiu del Dia Mundial del Teatre

L'obra que es va estrenar ahir, es representarà avui a les 21 hores al Teatre de les FontetesEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana s'ha sumat a la commemoració del Dia Mundial del Teatre amb la presentació de la nova producció de la companyia de teatre del centre jove Punt 400,TheTeenProject, que va néixer poc abans de la pandèmia, peròque, en aquest breu període, ja ha portat a escena dues obres, segons informa l'ens comunal en un comunicat.

Així,ahir es va estrenar l'obra "SexEducation: trencant etiquetes", basada en la popular sèrie de Netflix, però amb adaptacions i guió a càrrec de Fran Doonan, Sofia Martins i els mateixos joves.En aquest sentit, els personatges són els mateixos que els de la sèrie, amb les mateixes inquietuds, però s'ha adaptat el guió, centrant-lo sobretot en l'empoderament dels joves. Durant els dos passis de la nova producció d'aquest divendres i dissabte, l'ens comunal afirma que es va omplir el teatre de les Fontetes.

TheTeenProjectestà format per vuit actors: Rita Abrantes, Rafael deSá,XeniaRoca,LeandroAfonso, SamantaAmorim,AlexFarré, NereaFidalgoi MartaAymà. A més, també forma part de la companyiaMarceloDuarte, que s'ocupa de la part tècnica. La direcció i producció va a càrrec deFranDoonani Sofia Martins.

Els actors interpreten diferents situacions de discriminació que es viuen en una aula d’institut, ja sigui per gènere, per nivell cultural o perquè es produeix un assetjament. A més de diferents coreografies de dansa.

The Teen Project està format per vuit actors

tracking