Liberals vol el recinte multifuncional a la Margineda

El comitè parroquial considera que endreçaria el creixement urbanístic d’una de les poques zones de la parròquia que queden per desenvolupar

El terreny de cessió de què disposa el comú d'Andorra la Vella de titularitat pública al 100%LIBERALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comitè Parroquial de Liberals a Andorra la Vella considera imprescindible que el recinte multifuncional es construeixi a laMargineda. Així ho ha fet saber el partit en un comunicat després de la darrera reunió on els participants han acordat la idoneïtat d'instal·lar aquesta infraestructura a la recta de laMargineda, en el terreny de cessió de què disposa el comú d'Andorra la Vella de titularitat pública al 100% i, per tant,consideren que fa el recinte multifuncional viable jurídicament.

Des del grup polític assenyalen que situar l'edifica la parròquia compliria amb un dels punts del programa electoral de la candidatura territorial amb el qual es van presentar a les Eleccions Generals del 2019 i remarquen que aquesta ésuna infraestructura estratègica per impulsar i complementar l'oferta turística de tot el país. Així mateix, consideren que situant el multifuncional a laMarginedacontribuirà a endreçar el creixement urbanístic d'una de les poques zones de la parròquia que queden per desenvolupar i "reforçarà la capitalitat d'Andorra la Vella, situant-la com a epicentre dels grans esdeveniments quesecelebrin al país".

Un dels altres arguments a favor per situar el recinte multifuncional en aquest espai, segons destaca el partit al comunicat, és la facilitat per accedir, de disposar d'aparcament i la connectivitat amb les línies de bus tant nacional com parroquial així com evitar la saturació del trànsit al centre de la parròquia.

tracking