Obra teatral sobre prejudicis i estereotips pel Dia Mundial del Teatre

La nova producció de la companyia de teatre del Punt 400, The Teen Project es representarà el 25 i 26 de març

The Teen Project està format per vuit actorsComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana se suma a la celebració del Dia Mundial del Teatre diumenge que ve amb la presentació de la nova producció de la companyia de teatre del Punt 400,TheTeenProject, que va néixer poc abans de la pandèmia, peròque, en aquest breu període, ja ha portat a escena dues obres, segons informa l'ens comunal en un comunicat.

El comú recorda que projecte teatral ha tingut tan bona acollida que a hores d'ara ja hi ha dos grups: el dels petits,fins als15anys, i el dels grans, a partir dels 16. Aquest darrer està en plens assajos, ja que el pròxim dia 25 de març estrena l'obra "SexEducation: trencant etiquetes", basada en la popular sèrie de Netflix que també es representarà el 26 de març a les 21 hores al Teatre de les Fontetes. En aquest sentit, els personatges són els mateixos que els de la sèrie, amb les mateixes inquietuds, però s'ha adaptat el guió, centrant-lo sobretot en l'empoderament dels joves.

TheTeenProjectestà format per vuit actors: Rita Abrantes, Rafael deSá,XeniaRoca,LeandroAfonso, SamantaAmorim,AlexFarré, NereaFidalgoi MartaAymà. A més, també forma part de la companyiaMarceloDuarte, que s'ocupa de la part tècnica. La direcció i producció va a càrrec deFranDoonani Sofia Martins.

tracking