Projecció d'un documental amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua

"Plastificats" aborda la problemàtica del tractament dels residus plàstics, la contaminació del mar o els efectes dels microplàstics per a la salut

El documental es projectarà dimarts.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comú d'Escaldes-Engordany commemorarà el Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra cada any el 22 de març, amb l'objectiu de crear consciència sobre la importància d'aquest recurs vital, del seu veritable valor i de com podem protegir-lo.

Tal com informa el comú a través d'un comunicat, el gran consum de plàstics està molt present en la nostra vida diària. L'increment del producte i el mal reciclatge ha generat la presència de microplàstics dins de la cadena alimentària tenint conseqüències greus per a la nostra salut. Conscient d'aquest problema, el Departament de Medi Ambient, ha posat en marxa la projecció del documental "Plastificats" que aborda la problemàtica del tractament dels residus plàstics, la contaminació del mar o els efectes dels microplàstics per a la salut. Aquesta acció anirà acompanyada d'una xerrada relacionada amb el documental amb informació complementària sobre l'aigua i els plàstics que es generen. L'activitat tindrà lloc dimarts 22 de març a les 19h a la Sala del Prat. L'entrada és gratuïta i no cal reserva prèvia.

tracking