Ocupació

Més de 40 places de treball per a joves a la Massana

La Massana obre convocatòries per optar a places de monitor i d'operaris de suport aquest estiu

Joves i el monitor durant el servei d'Esports d'Estiu d'un any anteriorEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana convoca més de quaranta places de treball per a joves aquest estiu. Concretament,necessitennois i noies que vulguin treballar com a monitors, ajudant de monitors i operaris de suport.

Els joves que es presentin per optar al lloc de treball com a monitor o ajudant de monitor donaran servei a Esports D'estiu o Setmanes Temàtiques els mesos de juliol i agost. Hauran de passar unes proves que es faran de manera telemàtica per garantir que estan preparats per a tenir cura dels infants. El termini per enviar les sol·licituds acaba el 22 d'abril abans de les 12 hores.

La convocatòria per optar a les places d'operaris de suport estarà oberta fins al 25 de març a les 12 hores. S'ofereixen dues places pertreballaral departament de Medi Ambient, executant tasques sobretot alparc naturaldeComapedrosa, i vuit més a Via Pública, per ajudar en la jardineria i embelliment de la parròquia.

Finalment, el comú també té obert un edicte per cobrir dues places d'agent del medi natural, amb temps per trametre les sol·licitudsfins al'1 d'abril.

tracking