PARRÒQUIES

La Massana recupera els tallers intergeneracionals i els balls de tarda

La primera activitat entre joves del Punt 400 i padrins de la Casa Pairal, estarà centrada en l'ús dels mòbils

Joves del Punt 400 i padrins de la Casa Pairal al taller de mòbilsComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Socials de la Massana ha anat adaptant l'oferta d'activitats per a la gent gran d'acord amb l'evolució de la pandèmia, segons informa el comú en un comunicat. Així, des de l'estiu els padrins han pogut gaudir de diversos tallers i al febrer ja es van poder intensificar les propostes amb diverses excursions, el quinto de Carnaval i sortides culturals.

En aquest sentit, aquest mes de març es reprenen dues accions com són els tallers intergeneracionals i els balls de tarda. El primer taller intergeneracional, entre joves del Punt 400 i padrins de la Casa Pairal, serà aquesta mateixa tarda i estarà centrat en l'ús dels mòbils. Els joves seran els mestres i resoldran tots els dubtes que tinguin els seus alumnes, ja sigui sobre les eines bàsiques, les aplicacions o les xarxes. D'altra banda, aquest dissabte tornen els balls de tarda, a partir de les 17 hores, a laCloseta.

Aquest mes també hi haurà un taller de paraules antigues, una sessió de balls llatins o una calçotada. A l'abril, segons especifica l'ens comunal, joves i padrins celebraran un sopar al Pla de la Cot.

tracking