El festival Sant Antoni Música tanca amb bones sensacions

Joan Hernández i Lucas Barreiro posen el colofó a dos dies de concerts a les Fontetes

Joan Hernández i Lucas Barreiro, ahir a la Massana.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera edició del SAM, el festival Sant Antoni Música, va tancar-se ahir a la tarda amb un vermut musical a la plaça de les Fontetes de la Massana.

Amb el seu rock acústic, Joan Hernández i Lucas Barreiro, sota el nom de Joan Acoustic Simoulator, van posar el colofó a dos dies de concerts de diferents estils.

De fet, just abans van actuar al Teatre l’Orfeó Andorrà i el Cor de Rock d’Andorra, ja que el comú, l’organitzador de l’acte, va voler oferir un espai a la música coral. Durant la jornada d’ahir va haver-hi actuacions de folk-pop amb Helena Marsol, els sons electrònics de Júlia Amor, els temes de cantautor d’Albert Fibla, el pop de Juli Barrero i el taller de música medieval amb Sergio González.

“Ha estat un festival molt variat en el qual els joves talents han pogut presentar temes inèdits davant d’un públic molt motivat i amb ganes de conèixer la producció del país”, va assegurar, per la seva part, el conseller de Cultura, Guillem Forné. El representant comunal ja va avançar que l’any que ve el SAM repetirà format però avançant les dates perquè coincideixi amb la festivitat de Sant Antoni, patró de la parròquia.

“Tots els artistes han quedat encantats i per a nosaltres això és una gran satisfacció, ja que justament un dels objectius del SAM és posar-los en valor”, va assegurar el coordinador del festival, el músic massanenc Juli Barrero, que en el marc del SAM ha presentat els dos videoclips del seu últim treball, Dones d’Aigua i Plou a la Massana, produïts i dirigits per Héctor Romance, que han rebut diverses nominacions a certàmens internacionals.

Planificació

Forné, finalment, va remarcar que amb aquest festival es demostra que amb una bona planificació i sense haver de destinar grans pressupostos es pot programar un cap de setmana amb moltes opcions per al públic i amb bones oportunitats per als artistes.

“Pensem que Andorra necessitava un festival centrat en els artistes del país i adreçat sobretot al públic local”, va afirmar el conseller. Durant els pròxims dies l’organització analitzarà amb lupa el festival amb l’objectiu d’identificar els punts en què podria millorar de cara a l’edició del 2023.

tracking