Encamp

El ball de l'Ossa obsequia el cap de Govern

L'encampadà Raül Fernández deixa el seu càrrec al capdavant del comissionat de festes després de 14 anys formant-ne part

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Centenars d'encampadans s'han aplegat aquesta tarda al voltant de l'aparcament del Prat de l'Areny per a presenciar un any més l'espectacle del Ball de l'Ossa. La representació, amb esperit de festa i to burlesc, ha estat protagonitzada com és habitual pels dallaires, l'Ossa, els caçadors, els senyors, laFregonai les cançons populars 'La desgràcia d'un pobre home' i 'Sega-me-la arran'. Els comissionats -sorpresos en algun moment puntual per un episodi de vent sobtat que ha alterat els espectadors- han fet referència a la candidatura que tenen a la Unesco per esdevenir patrimoni cultural i immaterial i, a tall d'anècdota, han volgut obsequiar el cap de Govern -present a l'acte-, amb una mostra del cartell oficial del carnaval encampadà. Tampoc han faltat les referències satíriques a l'actualitat política del país i a la rivalitat ordinenca.

Aquest any és l'última edició en la qual ha participat l'encampadàRaülFernández, membre del comissionat des de fa14anys. "Marxo molt content i orgullós de la feina que hem fet i de l'esforç que hi hem posat. El sacrifici que hem fet durant tots aquests anys es pot veure ara en el resultat, que repercuteix al poble i aporta i transmet una alegria i una felicitat que omple a tothom" ha comentat, emocionat.

tracking