El SAM tanca amb bones sensacions

La Massana vol consolidar-se com a plataforma per promocionar el talent del país

Una de les actuacions del SAM d'avui.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera edició del SAM, el Sant Antoni Música, s'ha tancat amb un vermut musical a la plaça de les Fontetes. Amb el seu rock acústic, Joan Hernández iLucasBarreiro, sota el nom de JoanAcousticSimoulator, han posat el colofó a dos dies de concerts de diferents estils. De fet, just abanshi hanactual al Teatre l'Orfeó Andorrà i el Cor de Rock d'Andorra, ja que s'ha volgut oferir un espai a la música coral. Durant la jornada d'ahirva haver-hiactuacions de folk-pop, amb HelenaMarsol, els sons electrònics de Júlia Amor, els temes de cantautor d'Albert Fibla, el pop de JuliBarreroi el taller de música medieval ambSergioGonzález.

"Ha estat un festival molt variat en el qual els joves talents han pogut presentar temes inèdits davant d'un públic molt motivat i amb ganes de conèixer la producció del país", assegura el conseller de Cultura, GuillemForné. El conseller ja ha avançat que l'any que ve el SAM repetirà format, peròavançant les dates perquè coincideixi amb la festivitat de Sant Antoni.

"Tots els artistes han quedat encantats i per a nosaltres això és una gran satisfacció, ja que justament un dels objectius del SAM ésposar-los en valor", ha assegurat el coordinador del festival, JuliBarrero, que en el marc del SAM ha presentat els dos videoclips "Dones d'Aigua" i "Plou a la Massana", produïts i dirigits perHéctorRomance, que han rebut diverses nominacions a certàmens internacionals.

Fornéha remarcat que amb aquest festival es demostra que amb una bona planificació, i sense haver de destinar grans pressupostos, es pot programar un cap de setmana amb moltes opcions per al públic i amb bones oportunitats per als artistes.

"Pensem que Andorra necessitava un festival centrat en els artistes del país i adreçat sobretot al públic local", afirma el conseller.

Durant els pròxims dies s'analitzarà el festival amb l'objectiu de trobar punts de millora de cara al'edició 2023.

tracking