Carnaval

El carnaval de la gent gran d'Encamp reuneix 90 assistents

Els anys anteriors s'havia celebrat de forma interparroquial

Carnaval de la gent gran d'EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carnaval de la gent gran d'Encamp ha reunit avui 90 persones a la sala de festes del complex esportiu i sociocultural d'Encamp. La festivitat ha començat a les 16 hores i ha comptat amb un berenar de coca i xocolata calenta i amb un concert de música en directe a càrrec grup Euphoria.

Els anys anteriors el carnaval de la gent gran s'havia celebrat de forma interparroquial. Enguany s'ha dut a terme només a nivell parroquial per seguir les mesures de seguretat sanitària, segons apunta el comú en nota de premsa.

Han assistit a l'acte la cònsol major Laura Mas, el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, la consellera d'Administració i Finances d'Encamp, Josefina Rodríguez i el conseller d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba.

Ordino recupera les tradicions

Ordino recupera demà a les 18 hores a la plaça Major el pregó i la penjada del carnestoltes, actes que no es feien des de feia més de vint-i-cinc anys a la parròquia.

El dilluns 28, a les 12 hores, es farà la representació dels Contrabandistes, que durant molts anys també s'havia deixat de fer, mentre que repartiment del caldo es farà a les 13 hores.

El mateix dilluns de Carnaval, a les 16 hores a la plaça Major es farà el concurs de disfresses amb una cursa popular oberta a totes les edats. Els recorreguts són de 500 metres per infants d'1 a 7 anys i d'1,5 km de 8 a 18 anys. Hi haurà repartiment de premis en tres categories: per a la disfressa més original, la més elaborada, i per al millor temps.

Finalment, el dimecres 2 de març tindrà lloc a les 19 hores l'enterrament i la cremada del Rei Carnestoltes, posant fi a les festes i al programa d'actes amb focs artificials i vi bullit.

tracking