CARNAVAL

Ordino rebutja haver copiat les festes de l'Ossa i dels Contrabandistes d'Encamp

Els ordinencs responen a les acusacions del diari de Carnaval d'Encamp que aquestes celebracions eren generalitzades al país

Retall del diari de Carnaval d'Encamp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Cultura Popular d'Ordino es defensa i rebutja haver copiat les festes de l'Ossa i dels Contrabandistes d'Encamp. Els ordinencs han enviat una carta per correu electrònic a la Comissió de Festes d'Encamp en resposta a les afirmacions que fan al seu diari de Carnaval, on acusen els ordinencs d'haver-se copiat la celebració d'aquestes festes.

L'Associació de Cultura Popular d'Ordino enumera, amb to "irònic i carnavalesc", un seguit de documents històrics en els quals queda palès que les festes de l'Ossa eren antigament generalitzades al país i aporten material gràfic de la seva celebració a la parròquia.

Els ordinencs afirmen que "no volen fer cap altra cosa que contribuir a la vostra culturització" (la de la Comissió de Festes d'Encamp) i els convida a "passar més estones a l'Hotel Rosaleda documentant-se i ampliant coneixements". Tot i que els ordinencs reconeixen la capacitat dels encampadans de "saber captar l'atenció amb el seu Carnaval", conclouen que "no perquè feu més soroll us atorga poder d'exclusivitat".

tracking