Nou parc de 3.000 metres quadrats amb parkour i tirolina

L'equipament, al límit d'Andorra la Vella i Santa Coloma, a l'altura del número 93, es dirà 'Santa Coloma Parc'

S'hi podrà accedir tant des de l'avinguda Santa Coloma com des del passeig del riuComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'avinguda Santa Coloma tindrà a partir d'aquest estiu un nou parc de prop de 3.000 metres quadrats, segons informa el comú de la capital en un comunicat. L'equipament, al límit d'Andorra la Vella i Santa Coloma, a l'altura del número 93, es dirà 'Santa Coloma Parc' i s'hi podrà accedirtant des de l’avinguda Santa Coloma com des del passeig del riu. A més, l'espai quedarà integrat a la zona del tartan al llarg d'uns 50 metres lineals a prop dels camps de futbol de la Borda Mateu, per facilitar que els corredors i vianants tinguin un parc totalment obert i integrat al passeig habilitat com a zona de repòs.

El parc vol comptar amb espais verds, una àrea arbrada i zones de jocs per als infants i joves. Aquesta última tindrà un espai perpoder practicar parkour i una tirolina, com a resposta a una demanda del consell d’infants d’Andorra la Vella.

Els cònsols de la parròquia, Conxita Marsol i David Astrié han exposat el projecte aquest matí i aquesta setmanasortiran els treballs a concurs públic, amb l’objectiu que el nou parc sigui una realitat aquest estiu.

Els cònsols han presentat el projecte Santa Coloma Parc

El parc vol comptar amb espais verds, una àrea arbrada i zones de jocs per als infants i joves

tracking