L'oposició proposa una comissió amb el sector turístic del Pas

Mas no ho veu necessari perquè ja hi ha la taula de l'oci nocturn i el consell econòmic i social que treballa per atraure "turisme de qualitat"

Sessió del consell de comú d'EncampEmma Coll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller del PS + Independents del comú d'Encamp, Enric Riba, ha demanat aquesta tarda crear una comissió ad hoc on es reuneixin els actors del sector turístic del Pas de la Casa per canviar el tipus de turista que visita la zona. Riba proposa que els allotjaments que ofereixen nits a 15 euros igualin els preusamb els qualses cobren 33 pel mateix servei amb la finalitat d'atraure un turisme familiar.

Per la seva banda, la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, ha considerat innecessari crear aquesta comissió, perquè ja existeix el consell econòmic i social -on hi ha representants dels allotjaments turístics, hotels,Saetdei el comú- que treballa per convertir el Pas de la Casa en "un punt de destinació familiar i de qualitat", així com la taula de l'oci nocturn. En aquest sentit, el cònsol menor, Joan MiquelRascagnères, ha qualificat l'augment dels preus com una "falsa proposta", ja que "no està a la mà del comú ni del Govern" regular els preus del mercat.

tracking