FESTIVITAT

Escaldes i Andorra la Vella recuperen el Carnaval conjunt

La Unió Pro-Turisme de la parròquia escaldenca organitza l'11a calçotada popular

Començarà amb el pregó i la penjada del Carnestoltes a Escaldes-Engordany i el judici a Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comuns d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vellahan mantingut per aquest any el Carnaval conjunt, segons informa l'ens comunal escaldenc en un comunicat. Així doncs, el programa començarà el divendres 25 de febrer a les 19 hores amb el pregó i la penjada del Carnestoltes a Escaldes-Engordany i el judici a Andorra la Vella a càrrec del grup de teatre Making off i l’Esbart Santa Anna. Dissabte tindrà lloc, a partir de les 18 hores, la rua per la parròquia escaldenca i, segons informa el comú, ja que aquest anyno s’ha pogut comptar amb les comparses s’ha apostat per posar animació al carrer amb l’espectacle Les Wagonotes de la companyia Les Enjoliveurs.

També destaca l'espectacle infantil Mozartland que tind`ra lloc diumenge 28 de febrer a les 17 hores a la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Dimarts 1 de març a les 19 hores,s’escenificarà el Robatori de les olles per part de la secció infantil i juvenil de l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella. I més tard se celebrarà el judici i la cremada del Carnestoltes a la plaça Guillemó de la capital. En l’acte hi participaran el grup de teatre Making off i l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella, que en motiu del seu 40è aniversari oferirà una actuació completa dels seus balls de Carnaval.

Enguany es manté el concurs virtual de disfresses i coreografies. La corporació comunal recorda que elspremis a les millors disfresses per grups (d’un mínim de tres persones) són de 250 euros per al primer premi, de 200 per al segon, i de 150 per al tercer. A més hi ha un accèssit per a les disfresses de nucli de convivència amb mascota de 50 euros. A més, la biblioteca escaldenca acullirà diferents tallers de Carnaval entre l'1 i el 4 de març per infants nascuts entre el 2011 i el 2015.

A banda, aquest dissabte26 de febrer, a partir de les 12.30 hores, se celebrarà l’11a calçotada popular organitzada per la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE), segons recorda la corporació comunal. L'esdeveniment es durà a terme al carrer dels Veedors d’Escaldes-Engordany i el preu és de 7 euros per als calçots, una botifarra, una beguda i el pitet i de 4,50 euros per a una ració de calçots, una beguda i el pitet.

tracking